Egentid..

Med egentid menade jag när bebben sover på dagen och när den lägger sig.
Men nåt sånt har man ju typ aldrig fått.
Hade varit skönt att på dagen veta att han sover ungefär si och så länge, så man vet vad man hinner. Tex ligga i soffan en stund, kanske plocka lite, värma lunch eller bara vadsomhelst.
Och på kvällen att man vet ungefär när han somnar, och nästan vara helt säker på att han inte vaknar flera gånger innan man själv lägger sig.
Ett tag var man ganska säker, men sen blev det att han började vakna i princip varje kväll minst 1 gång innan man lagt sig, och så är det ju fortfarande.

När han är vaken hinner man knappt med honom, och nästan aldrig sig själv, än mindre göra nåt annat.
Så om han sov lite längre stunder skulle det göra underverk, iaf för mig.
Många gånger när han sovit typ 2 timmar så har man känt sig så glad och orkat mer, medans om han sovit 20 min så känner man sig bara jättetrött och less.

Idag vaknade han först strax innan 8!
Fast då sov han dåligt förstås..vet inte vilket som är bäst eg..



Postat av: n

ja såklart det blir påfrestande.o säkert finns det många som har fasta rutiner son funkar men det finns nog gaanska många som har det sådär också och så känner man sig apdålig för att "alla andra" har det bättre eller vad man ska säga.

2010-01-17 @ 11:29:37
Postat av: Katja

Tänk om "tänk om" inte fanns.... Då slapp man tänka att om ungen gjorde si eller så. Jag kan förstå din frustration, och önskar så att det bara kunde bli bättre! Noa är som Noa är. Han har det bra med er, mommo, moster, kusiner osv. Inte är man en supermamma jämt! NI gör det toppenbra, och NI ÄR toppenbra föräldrar till Noa!

2010-01-17 @ 19:53:07
URL: http://ytterbymorsa.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0